"Ο σωστός τρόπος κατασκευής ξεκινά από την σωστή σχέση"

To όραμά μας

Με την πάροδο του χρόνου, η MARKT SA έχει αναπτύξει ένα εκτεταμένο και ποικίλο χαρτοφυλάκιο κατασκευαστικής εμπειρίας από σύγχρονη έως παραδοσιακή, από νέα κατασκευή έως ανακαίνιση, από κατοικίες έως βιομηχανικές κατασκευές. Γνωρίζουμε εκ πείρας ότι η επίτευξη αριστείας και σχέσης ποιότητας/τιμής σε κάθε στάδιο της διαδικασίας κατασκευής μπορεί να είναι δύσκολη. Η MARKT SA διαθέτει ένα βαθύ δίκτυο συνεργατών και εργαζομένων σε όλη την Κρήτη και αξιοποιεί αυτή τη γνώση για λογαριασμό των πελατών της για να συγκεντρώσει και να διαχειριστεί την καλύτερη ομάδα με τις δεξιότητες και την εμπειρία που απαιτούνται για την κατασκευή έναντι των ιδιαίτερων απαιτήσεων ενός έργου.

Δίνουμε προτεραιότητα στον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό με μια ικανή ομάδα αρχιτεκτόνων μηχανικών που δίνουν έμφαση στις ανάγκες του έργου, στις επιθυμίες των ιδιοκτητών και στις σύγχρονες τάσεις και απαιτήσεις. Ανακαλύπτουμε μαζί την τέχνη του οραματισμού και της κατασκευής της τέλειας κατοικίας σας. Από σύγχρονες βίλες έως διαχρονικές πέτρινες κατοικίες και βιομηχανικά κτίρια, η τεχνογνωσία μας καλύπτει διάφορα αρχιτεκτονικά στυλ. Καθώς το όραμά σας διαμορφώνεται, το ταξίδι μας ξεκινά με ολοκληρωμένες κατόψεις και προοπτικά σχέδια. Αυτά τα σχεδιαγράμματα εξελίσσονται σε ζωντανές τρισδιάστατες εικόνες που δημιουργούνται από υπολογιστή, δίνοντας ζωή στο σχέδιό σας, παρέχοντάς σας μια εξαιρετική προεπισκόπηση του έργου που σας περιμένει.

Τα έργα μας

Η ομάδα μας

Κάθε κατασκευαστικό έργο διέπεται από διαφορετικές αρχές, απαιτήσεις και υπόκειται σε διαφορετικό επίπεδο τεχνικής δυσκολίας. Μέσω του δικτύου συνεργατών της και των αποκλειστικών συνεργείων της, η MARKT είναι σε θέση να εκτελεί έργα όλων των τύπων και συστημάτων γρήγορα και ποιοτικά. Με έμφαση στη σωστή σχεδίαση, δυνατότητα άμεσης επίλυσης προβλημάτων λόγω επαγγελματικής τεχνογνωσίας και σωστή και αποτελεσματική διαχείριση χρόνου, κάθε εργοτάξιο έχει τη δυνατότητα να ολοκληρώσει άμεσα κάθε έργο μέσα σε συγκεκριμένα χρονικά πλαίσια.